Logo PSPV - PSOE Alcoi
Els Socialistes desenvoluparem 150 habitatges públics en la pròxima legislatura.

També es rehabilitaran 550 habitatges tant públics com privats.

 

Els Socialistes afrontarem el repte de l’habitatge en la pròxima legislatura i gràcies l’aposta de Pedro Sánchez i Ximo Puig per Alcoi, la nostra ciutat disposarà d’un total de 150 habitatges públics nous. A més es duran a terme la rehabilitació de 550 habitatges tant públics com privats a la ciutat.

«No podem quedar-nos parats, atendrem a un dels principals problemes que tenim com a societat i que especialment pateixen els joves. Volem que aquesta legislatura siga la legislatura de l’habitatge i que la ciutadania tinga eixe dret. Treballem de la mà dels governs d’Espanya i la Generalitat en una mateixa línia. Mentre el PP privatitza habitatge públic i liberalitza i requalifica sòl, nosaltres, els Socialistes, construïm habitatge públic i convertim l’habitatge en un dret», destaca l’alcalde d’Alcoi i candidat  pel PSPV-PSOE, Toni Francés.

Pel que respecta a la construcció d’habitatges públics, hem de ressaltar que Alcoi ha estat una de les dos úniques ciutats de la Comunitat Valenciana que es veurà beneficiada per la mesura que va aprovar el Govern de Pedro Sánchez aquesta setmana. Es destinarà sòl del Ministeri de defensa en desús per a potenciar el desenvolupament urbanístic i la promoció d’habitatge assequible. Aquesta mesura propiciarà la construcció de 100 habitatges públics a la nostra ciutat, concretament, estaran en la Colònia d’Aviació. L’altra ciutat de la Comunitat inclosa en aquest pla és Alacant, que tindrà 12 habitatges.

A més, es construiran 50 habitatges públics a la nostra ciutat que es portaran a terme gràcies a l’aposta de Ximo Puig per Alcoi. Entre aquests habitatges estarà el projecte pilot que amb el que es construiran 13 habitatges sostenibles i innovadors al carrer Ambaixador Irles.

No només es construirà habitatge públic, també es durà a terme la rehabilitació de 550 vivendes tant públiques com privades en diferents actuacions, com les dels barris de Font Dolça i Sagrado Corazón, o l’edifici propietat de la Generalitat en l’Avinguda Juan Gil Albert, 54, que en els seus baixos acull l’Oficina Comarcal de Medi Ambient (OCMA).

L’habitatge sempre ha estat una prioritat per als Socialistes, gràcies al programa ARRU impulsat amb la Generalitat de Ximo Puig  s’han rehabilitat en els últims anys un total de 280 habitatges privats a Alcoi, amb ajudes de fins al 45%,

També cal destacar que vam crear l’Observatori de l’Habitage, sent l’únic de la Comunitat Valenciana i un dels tres que hi ha a Espanya, amb l’objectiu d’obtenir indicadors que determinen les polítiques públiques d’habitatge i regeneració urbana de l’Ajuntament d’Alcoi.

MÉS
NOTÍCIES

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES 

Copyright © 2023 + Desarrollat per VisualCrea Studio

Scroll al inicio
Ir al contenido