Logo PSPV - PSOE Alcoi
Els Socialistes actualitzarem el marc normatiu urbanístic per a augmentar l’edificabilitat en les parcel·les industrials.

Els Socialistes d’Alcoi modificarem el marc normatiu urbanístic actual en les zones industrials, adaptant-lo a les necessitats d’empresariat de la ciutat. En concret, la nova normativa modificarà a l’alça en les zones industrials els paràmetres d’edificabilitat màxima, altura màxima de l’edificació així com l’ocupació màxima de parcel·la.

Cal indicar que l’edificabilitat d’un terreny fa referència a la quantitat total de metres quadrats (en una o diverses plantes) coberts que es poden construir en una parcel·la determinada. Són els municipis els qui determinen l’edificabilitat d’un solar, és a dir, els que estableixen aqueixa norma urbanística.

En concret a la nostra ciutat s’estableix que l’edificabilitat d’una parcel·la està entre 0,8 i 1,15. La proposta socialista és d’augmentar-la a l’1,5. Això implica que les empreses puguen ampliar les seues naus un 50% amb la construcció d’una entreplanta. Per exemple una nau de 1.000 m², podria ampliar-se amb 500 m² més.

La iniciativa pretén donar una solució a aquelles indústries situades en polígons industrials consolidats de la ciutat que, per un augment de la seua producció o modernització de les seues instal·lacions, tinguen noves necessitats d’espai o altura que es puguen solucionar dins de la seua mateixa ubicació.

L’objectiu d’aquesta mesura és maximitzar de forma ordenada l’aprofitament del sòl industrial municipal i és el resultat de recollir els suggeriments i opinions de l’empresariat de la ciutat.

«Els Socialistes fem una proposta per millorar els nostres polígons. Amb aquesta mesura es podran ampliar les nostres industries actuals, incrementant el valor de les mateixes i aportant més espai industrial», explica el vicealcalde, regidor de Urbanisme i membre de la candidatura socialista, Jordi Martínez.

MÉS
NOTÍCIES

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES 

Copyright © 2023 + Desarrollat per VisualCrea Studio

Scroll al inicio
Ir al contenido