Logo PSPV - PSOE Alcoi
Els Socialistes crearem més de 400 places d’aparcament en diferents barris.
Des d’una nova fase de La Riba, a aparcaments en la zona de la Colònia i El Romeral, així com en Zona Nord i Eixample, són actuacions ja previstes.
 
Aquests aparcaments serviran per als residents als diferents barris i per a les persones que es desplacen per a realitzar diferents gestions, compres i gaudir de l’oci.

 

Tindre a Alcoi una mobilitat sostenible és una de les qüestions en les quals treballem els socialistes i entre les accions portades a terme i en les que continuarem avançant està la creació de noves places d’aparcament.

Des que els socialistes governem a Alcoi hem creat més de 700 places d’aparcament en tots els barris, i de fet actualment estan en marxa les obres per habilitar un aparcament en la zona de La Riba, on es disposarà de més de 100 places i que servirà tant per als veïns del Centre i Zona Alta, com per als que vagen a aquests barris a comprar, gaudir de l’oci, o realitzar gestions.

Per a la pròxima legislatura, continuar habilitant aparcaments és una de les prioritats, i de moment ja tenim previstes més de 400 noves places, en diferents barris com són Centre, Santa Rosa, Zona Nord i Eixample.

Precisament, la zona de La Riba tindrà una segona fase, on es crearan al voltant de 60 aparcaments, facilitant encara més la mobilitat de les persones que venen al Centre.

Però no només es crearan noves zones d’aparcament al Centre, ja que també n’hi haurà als barris de Santa Rosa, en la zona de la Colònia d’Aviació i dalt de la zona de la petanca del parc d’El Romeral, amb un total de 50 i més de 150 places, respectivament.

El barri de Zona Nord és un dels que també està ja en previsió de dotar de nous aparcaments, que es disposaran en la plaça de la Foguera, on s’estima que poden crear-al voltant de 40 noves places, i a l’Eixample l’execució de Via Parc i carrers adjacents generarà més de 100 places d’aparcament.

El regidor de Mobilitat i membre de la candidatura socialista, Jordi Martínez, assenyala que «aquestes quatre zones ja estan en previsió per a habilitar nous aparcaments, però segur que no són les úniques. El nostre objectiu és disposar espais per poder aparcar i facilitar aquesta tasca als residents, però també a les persones que van als diferents barris a comprar, a realitzar gestions o a gaudir de l’oci i de serveis. És important habilitar aparcaments dissuasius, que permeten a la ciutadania deixar el cotxe en els accessos als barris, per tal de millorar la mobilitat per dins d’aquests, així com condicionar noves zones dins dels mateixos barris».

MÉS
NOTÍCIES

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES 

Copyright © 2023 + Desarrollat per VisualCrea Studio

Scroll al inicio
Ir al contenido