Logo PSPV - PSOE Alcoi
Els Socialistes crearem una Via Ferrata i instal·larem un nou rocòdrom intern a Alcoi.
Són alguns dels projectes esportius per a la ciutat.

 

Els Socialistes creiem en l’esport perquè té uns importants valors de superació, treball en equip o respecte, també millora la salut i també és un important motor econòmic, per això seguirem treballant perquè les persones puguen fer esport en les millors instal·lacions possibles.

Seguint la idea d’ampliar i millorar les instal·lacions esportives, els Socialistes volem crear una Via Ferrata aprofitant l’orografia i el magnífic entorn que tenim, per això encarregarem un estudi a especialistes que determinen la millor zona per a crear-la, respectant sempre tota la normativa mediambiental. Les Vies Ferrates són itineraris verticals i horitzontals (flanquejos) pels quals podem transitar gràcies al divers material instal·lat de manera permanent en els mateixos com a grapes, escales, clavilles, passamans, cadenes, ponts, ponts tibetans, etc. Aquest equipament permet, que siguen accessibles a persones sense coneixements ni experiència en escalada en roca, com a senderistes o muntanyers.

La Via Ferrata no només aprofitarà per a la gent d’Alcoi, també és un element d’atracció turística més dins de l’esport d’aventura i de la gent que li agrada gaudir de la natura.

A més, també farem un rocòdrom d’interior al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. En concret a la sala on actualment es practica la gimnàstica artística, que estarà disponible en quan es traslladen a la nau que es construirà en breu al costat de l’Escola Oficial d’Idiomes. Aquesr rocòdrom aprofitarà per les escoles dels diferents clubs esportius de la ciutat i tindrà un ús vigilat i controlat.

«A Alcoi tenim un entorn privilegiat, i nosaltres volem aprofitar-lo per a dotar d’una nova instal·lació com és una Via Ferrata, que beneficiarà no només a la gent d’Alcoi, també serà un producte turístic que atraurà a molta gent que podrà gaudir de la experiència i de la nostra ciutat. A més, amb el rocòdrom interior donarem resposta a un esport que cada dia té més practicants i que gràcies a aquest instal·lació el podran dur a terme amb qualitat i a més de forma vigilada i controlada», explica el regidor d’Esports i membre de la candidatura Socialista, Alberto Belda.

MÉS
NOTÍCIES

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES 

Copyright © 2023 + Desarrollat per VisualCrea Studio

Scroll al inicio
Ir al contenido