Logo PSPV - PSOE Alcoi
Volem destinar l’edifici dels antics jutjats de la plaça Al-Azraq a Benestar Social
Es traslladaran els serveis del barri de Zona Nord, així com programes específics, per ampliar i millorar la cobertura.

 

Per als socialistes el Benestar Social és prioritari, per això en els anys que portem governant hem multiplicat els diners, les persones i els programes en aquesta àrea. Ara, volem fer un pas endavant pel que respecta a la ubicació del departament de Polítiques Inclusives, de Benestar Social, al barri de Zona Nord, i tenim previst el seu trasllat a l’edifici dels antics jutjats, ubicat a la plaça Al-Azraq, cosa que permetrà ampliar i millorar l’atenció que es dona, actualment centralitzada al centre social del barri.

A més dels serveis propis de la unitat corresponent al barri de Zona Nord, també es disposarien programes específics, com poden ser Pangea, destinat al col·lectiu de persones immigrants; la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives); i el Sasem (Servei d’Atenció i Seguiment per a les persones amb problemes de Salut Mental Greu), entre altres.

Cal recordar que l’immoble dels antics jutjats és de titularitat municipal, i gràcies a la gestió feta pels socialistes la Generalitat el va cedir a l’Ajuntament gratuïtament. Es tracta d’un edifici ubicat a un lloc estratègic, a l’entrada al barri de Zona Nord, ben comunicat i amb àmplies dependències, per la qual cosa és idoni per a ubicar un departament municipal.

Ja es disposa d’un avantprojecte de la rehabilitació de l’edifici, on s’estima que tindria un cost estimat al voltant dels 1,5 milions d’euros, i seria assumida per la Conselleria, estant previst que es porte a terme en diferents fases. L’alcalde i candidat socialista, Toni Francés assenyala que «en els últims temps hem millorat la cobertura de Benestar Social en els barris de l’Eixample i Santa Rosa. Ara és el torn de Zona

Nord, el barri més poblat, i considerem que l’edifici de l’antic jutjat és el lloc idoni per reubicar i ampliar els serveis al barri i acollir programes específics». Francés recorda que «el govern socialista ha triplicat el pressupost i el personal del departament de Polítiques Inclusives, i seguirem treballant per arribar a totes les persones que puguen necessitar un recurs social».

MÉS
NOTÍCIES

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES 

Copyright © 2023 + Desarrollat per VisualCrea Studio

Scroll al inicio
Ir al contenido