Logo PSPV - PSOE Alcoi
Els Socialistes millorarem les instal·lacions per a la pràctica del tenis amb 4 pistes noves

Els Socialistes considerem que l’esport ha de ser per a tots i per a totes i hem de facilitar que el màxim nombre de persones possibles puguen practicar-lo, augmentant les ajudes i afavorint la participació de la dona en l’esport. Per fer açò possible, hem de tindre també les millors instal·lacions, per això hem invertit més de 3,5 milions en instal·lacions esportives en els últims anys i seguirem treballant per millorar les instal·lacions actuals i fer noves, segons les necessitats que hi ha a la ciutat.

Entre els nostres projectes respecte a les noves instal·lacions i atés que, actualment les dues pistes de tenis que tenim a Alcoi resulten insuficients i a més estan en una mala ubicació, ja que fa molt vent i estan mal executades, el que provoca que constantment aparega una clivella, construirem quatre pistes de tenis noves i una zona d’aparcaments amb 119 places, de les quals tres seran per a persones amb mobilitat reduïda. En aquesta nova instal·lació es podrien dur a terme competicions federades, ja que el mínim de pistes per aquest tipus de competicions són 3.Aquesta actuació la durem a terme en la zona que hi ha tocant al camp de futbol ‘Jorge Molina’. D’aquesta manera a més d’aconseguir noves pistes amb vestuaris per a la pràctica del tenis s’adequarà la zona d’aparcament. En l’espai on actualment estan les dues pistes de tenis executarem dues pistes poliesportives.

Una vegada més no parlem nomès de programa, gràcies als pressupostos participatius tenim el finançament per fer la primera de les quatre pistes, amb el que inicialment en poc temps la nostra ciutat tindrà 3 pistes. La resta les construirem al llarg de la lesgislatura vinent.

«Per al nostre govern l’esport no sols és construir instal·lacions o dur a terme activitats, té uns valors que per a nosaltres són molt importants, com la superació o treball en equip, no obstant sempre hem d’intentar tindre les millors instal·lacions, per això plantegem aquest projecte que és molt necessari i demandat per la gent que practica el tenis», ha destacat el regidor d’Esports i membre de la candidatura Socialista, Alberto Belda.

MÉS
NOTÍCIES

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES 

Copyright © 2023 + Desarrollat per VisualCrea Studio

Scroll al inicio
Ir al contenido