Logo PSPV - PSOE Alcoi
El CCJ serà la seu del Campus de la Universitat d’Alacant a Alcoi
Treballem per aconseguir ampliar els estudis amb el Grau d’Infermeria.

 

El Govern Socialista d’Alcoi hem aconseguit que el Campus de la Universitat d’Alacant tinga una seu on poder impartir tots els estudis en tots els nivells. Serà en el Centre Cervantes Jove.

Fins ara el Grau de Magisteri Infantil havia estava cursant-se en dos espais, la Cámara de Comercio i l’edifici de Papeleras Reunidas que és la seu d’AITEX i el CEEI. La primera planta del CCJ serà l’espai on s’ubicaran les Aules d’aquest grau en horari de vesprada. A més de les aules tindran una sala de la planta baixa per a les diferents necessitats que tinguen.

Aquesta iniciativa suposarà unificar en un únic espai tots els cursos, açò centralitzarà tota la operabilitat del Campus, consolidant la seua presència a Alcoi i facilitant tant a l’alumnat com al professorat les seues tasques, a més d’evitar desplaçaments.

Així mateix, s’està treballant amb l’objectiu d’ampliar els estudis impartits per la Universitat d’Alacant a la nostra ciutat, en concret la intenció és acollir també en el CCJ el Grau d’Infermeria, en aquest cas les classes serien pel matí.

«Gràcies a la gestió que hem fet els Socialistes durant el nostre Govern hem aconseguit que Alcoi siga la única ciutat de la Comunitat Valenciana que no és capital de província que tinga dos campus universitaris, el Campus de la UPV i el de la Universitat d’Alacant. L’aposta del nostre Govern per ser una ciutat universitària ha possibilitat que haja augmentat en 600 el nombre d’alumnes en aquesta legislatura. La major part d’aquest alumnat és de fora de la ciutat i s’instal·la a la nostra ciutat. D’aquesta manera amb aquests dos campus dins del casc urbà, Alcoi viu i conviu amb els més de 2.600 estudiants universitaris que fan els seus estudis a la nostra ciutat, una ciutat que ha recuperat un lideratge que continuarem potenciant, fent-la encara més atractiva i amb encara més capacitat de retenció del talent», ha afirmat l’alcalde d’Alcoi i candidatura a l’alcaldia pels Socialistes d’Alcoi, Toni Francés.

MÉS
NOTÍCIES

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES 

Copyright © 2023 + Desarrollat per VisualCrea Studio

Scroll al inicio
Ir al contenido