Logo PSPV - PSOE Alcoi
Els Socialistes farem un Centre de Dia i un espai Sociocultural a l’antic cinema de Batoi
Ja s’ha demanat el projecte de demolició de l’edifici.

 

La Gent Gran és un sector molt important per al Govern Socialista d’Alcoi, tal com vam recordar fa poc hem augmentat el pressupost dedicat a aquestes persones un 24% en els darrers anys, creant programes com el de la Soledat No Desitjada. Hem treballat per a la Gent Gran i ho seguirem fent amb la construcció d’un Centre de Dia en l’antic cinema de Batoi.

Recordem que fa poc que l’Ajuntament va adquirir aquest espai. El solar d’aquesta finca mesura 900 m². Donada la situació en que es troba l’edifici i que no es pot recuperar, ja s’ha demanat el projecte per a la demolició, d’aquesta manera s’evitaran qualsevol risc de despreniment i ja es podrà començar a treballar en la construcció del nou edifici.

Aquest espai es dedicarà dos usos principalment, un per a tota la ciutat que serà un Centre de Dia, i a més tal com es va veure reflectit en el Pla Estratègic del Barri de Batoi que es va desenvolupar mitjançant un procés participatiu també tindrà un ús sociocultural per al barri.

Alcoi necessita un Centre de Dia per a la Gent Gran. Aquest és un recurs social que oferirà durant el dia, una atenció integral a les persones majors en situació de dependència per a la realització de les activitats bàsiques de la vida diària i que requereixen atenció de caràcter assistencial, rehabilitador i biopsicosocial, amb la finalitat de millorar o mantindre el seu nivell d’autonomia personal. Així mateix, proporciona als familiars o persones cuidadores el suport i l’orientació necessària, per a facilitar la seua atenció, afavorint la permanència de les persones majors en el seu ambient familiar i social.

“Amb aquesta actuació millorarem la vida  de la Gent Gran d’Alcoi, ja que tindran un lloc amb personal especialitzat que els podrà atendre durant tot el dia, també dels seus familiars. A més, tindrem una millora en les infraestructures i equipaments socials de Batoi ajudarà a dinamitzar el barri i a cobrir les necessitats del veïnat.”, ha destacat l’alcalde d’Alcoi i candidatura a l’alcaldia pels Socialistes d’Alcoi,

Toni Francés.

MÉS
NOTÍCIES

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES 

Copyright © 2023 + Desarrollat per VisualCrea Studio

Scroll al inicio
Ir al contenido