Logo PSPV - PSOE Alcoi
Els Socialistes reurbanitzarem i millorarem la plaça Jaume el Conqueridor
És un dels punts del barri de Santa Rosa que necessita una actuació important.

 

El Socialistes d’Alcoi treballem per millorar tots i cada un dels barris de la ciutat. Entre les moltes actuacions que farem en la pròxima legislatura incloem una important en la plaça Jaume el Conqueridor.

La nostra intenció és que aquest espai torne a ser una zona de jocs per a la infància del barri, un punt de reunió per a la gent gran, i com no, per a totes les persones del barri. Un espai on puguen seure tranquil·lament mentre els més menuts i menudes gaudeixen del joc al carrer, en definitiva, una xicoteta zona verda amb espai per al joc i per a la socialització dins del barri de Santa Rosa.

Per aconseguir aquests objectius el que farem és reurbanitzar la plaça, reubicar els contenidors i fer més amable l’espai per a tota la ciutadania, amb una reordenació del trànsit rodat. Així mateix, renovarem els jocs infantils, també augmentarem la il·luminació i les zones verdes, tot açò mantenint el nombre d’aparcaments en la zona.

«Aquesta plaça en el barri de Santa Rosa serà un espai perquè tota la família puga gaudir-lo, des dels més menuts a la gent més gran. Treballem per recuperar espais per la ciutadania en tots els barris de la ciutat, farem una renovació d’espais públics que els fan més segurs, accessibles i atractius per als veïns i veïnes», ha afirmat l’alcalde d’Alcoi i candidat a l’alcaldia, Toni Francés.

MÉS
NOTÍCIES

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES 

Copyright © 2023 + Desarrollat per VisualCrea Studio

Scroll al inicio
Ir al contenido