Logo PSPV - PSOE Alcoi
Els Socialistes ja tenim el projecte per millorar els camps de futbol i la pista d’atletisme
Es construiran nous vestuaris en el Camp de Futbol Manolo Moreno Cabanes.

 

El Govern Socialista d’Alcoi treballem perquè Alcoi tinga les millors instal·lacions esportives perquè així es puga fer esport de la millor manera possible, per això tal com vam anunciar farem noves pistes de tenis, entre d’altres moltes actuacions com les que farem en els caps de futbol i la pista d’atletisme. En concret canviarem la gespa del Camp de Futbol Manolo Moreno Cabanes, així com dels camps 1, Aurelio Colomina i el 2 Normando Llopis, també la de la pista de futbol sala que està entre la pista d’atletisme i el Manolo Moreno. A més canviarem el tartan de la pista d’atletisme i instal·larem uns nous vestuaris en eixe mateix camp.

Pel que fa al Camp Manolo Moreno Cabanes, s’ha aconseguit una subvenció de Diputació per la qual aportaran 100.000 euros, el 50% del total de l’actuació, la resta serà aportació municipal. Aquesta actuació inclou el canvi de gespa tant del camp de futbol com del futbol sala, també es renovarà el tartan de la pista d’atletisme i es construiran uns nous vestuaris en la zona de darrere de les banquetes. Tindran capacitat per a dos equips, per als àrbitres, a mes de lavabos i lavabos per a persones amb mobilitat reduïda. Amb aquests vestuaris sumats als ja es van renovar en febrer de 2018 i que donen capacitat a dos equips així com als àrbitres i practicants d’atletisme i tenis es donarà servei a tots els possibles usuaris. Així mateix, atès que les pistes de tenis es traslladaran a la part superior del poliesportiu, tal com ja vam explicar, també treballem per fer noves instal·lacions en aquest espai, en concret es projecta una pista poliesportiva i d’acord amb els diferents col·lectius i clubs d’atletisme farem el més adient a les seues necessitats.

Igualment, estem treballant per aconseguir el finançament per la renovació de la gespa tant del camp 1 Aurelio Colomina, com del camp 2, Normando Llopis.

«Per als Socialistes la pràctica de l’esport és molt important i sabem que com millors instal·lacions tinguem, millor podrem fer esport, i una vegada més no parlem de promeses electorals sense fonament. Fa anys que treballem per l’esport, tenim un pla a curt, mitjà i llarg termini per cobrir totes les necessitats que hi ha i que puguen sorgir. No acabem d’arribar i ens posem a preguntar a la gent o mirar xarxes socials, perquè no sabem ni que dir. Nosaltres tots els caps de setmana des de fa molts anys estem al poliesportiu, i a totes les instal·lacions de la ciutat i parlem amb tots els col·lectius perquè tot i que en els últims anys hem invertit 3,5 milions d’euros en les

instal·lacions esportives, seguirem treballant per continuar millorant-les», destaca el regidor d’Esports i membre de la candidatura socialista, Alberto Belda.

MÉS
NOTÍCIES

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES 

Copyright © 2023 + Desarrollat per VisualCrea Studio

Scroll al inicio
Ir al contenido