Logo PSPV - PSOE Alcoi
El PP menteix reiteradament a la desesperada contra el carril bici
Després de l’esperpèntica roda de premsa del Partit Popular i el seu candidat Carlos Pastor, on una vegada més han demostrat que ni tenen cap projecte, però tampoc tenen una estratègia clara de comunicació, des del partit Socialista volem aclarir les mentides de Pastor respecte a les mesures del carril bici.

 

En primer lloc, el projecte actual de carril bici, compta amb el vistiplau de les administracions europees i, per tant, en cap cas perilla el pagament d’aquest. El projecte es va presentar al Ministeri amb els estàndard dels carrils bici europeus i, per tant, un projecte aprovat disposa del finançament corresponent. Una altra cosa és que el desig del senyor Pastor és que el finançament perillara, però la resolució del ministeri obliga al finançament de l’obra. En conseqüència, és fals que perillen els diners per pagar-los.

La següent mentida de Pastor recau a l’assumpte del qual es parla en la roda de premsa és un projecte diferent de l’actual. Pastor parla de quina serà la solució per conduir el carril bici pels ponts. Afirma el senyor Pastor que eixe projecte necessita informe de la Conselleria de Cultura. Així ho vam dir el Govern socialista a la roda de premsa del dia 4 de maig. Eixe era el motiu de no incloure dins del projecte actual el pas pels ponts. I el retard que podia provocar el pas del projecte per una altra administració. Intentar confondre a la societat no està a l’altura d’una persona que vol ser alcalde d’una ciutat. A més el partit Popular no va fer cap al·legació al projecte, de fet no va haver-hi cap, ni d’entitats ni de particulars.

La tercera mentida és molt greu, fins i tot han fet una imatge, que diuen literalment “la solución que parece se está adoptando implica que los usuarios deban realizar dos cruces de carril, uno al entrar al puente y otro al salir del puente. Esto provocará riesgo de colisiones frontales”. Açò evidencia que, en primer lloc, els responsables del PP no hi han llegit cap de les 697 pàgines del projecte. En el projecte, redactat per un enginyer i al qui PP no para de desqualificar el seu gran treball, s’explica clarament que la solució actual és que en els ponts les bicicletes que vagen en el mateix sentit de circulació compartiran carril amb els vehicles de motor, mentre que les persones que vagen amb bicicleta en la direcció contrària a la circulació deuran baixar de la bici i circular a peu per la vorera del pont. Però a més, evidència que ni han vist com estan els ponts. Estan pintats amb dues línies roges discontínues, les línies que indiquen que és un carril compartit per a bicicletes i vehicles de motor, el mateix que hi ha als ciclocarrers. Ara diuen que compartir carril és molt perillós, quan és el model que ells han defés en nombroses ocasions i volien fer en el carrer Cid.

La solució que es va plantejar pel Govern Socialista és només un avantprojecte que després passarà pel filtre de la redacció d’un projecte fet per tècnics municipals i com en el cas de l’actual carril bici, compta amb tots els vist i plaus de les administracions com no pot ser d’altra manera. Qüestionar el treball dels tècnics municipals no és adequat per a un responsable polític.

Les crítiques als tècnics han sigut constants, acusant-los de no saber fer el seu treball, fins i tot el seu número 13 de la candidatura es va atrevir a escriure en un article que «el carril bici en sí no digo que no sea una obra que está mal, pero sí, su estudio, planificación y ejecución». Perquè pugueu comprovar tots els estudis i la planificació, així que com la solució als ponts actual compleix totes les normatives, us adjuntem aquest enllaç on podreu descarregar el projecte del carril bici, un projecte que com tots és públic i està al perfil del contractant de l’Ajuntament, així podreu comprovar que no estem en cap guerra PP-PSOE ni cap cruce de acusaciones, estem davant de mentides flagrants del Partit Popular: https://we.tl/t-mjyROIHDU0


El més ridícul de tot és que el senyor Pastor ha basat els 15 dies de campanya atacant el carril bici, mentre el Govern Socialista està treballant per tindre a Alcoi un Hospital Universitari o un nou grau d’infermeria, una pinacoteca o una nova nau de gimnàstica amb finançament i amb la col·laboració d’altres administracions, el Partit Popular no té projecte i només basa la seua campanya i futur d’Alcoi en l’oposició ja no a un carril bici que ja és una realitat, sinó a un projecte que encara ni s’ha redactat i en un programa que només inclou intencions o projectes ja aprovats. Si està és la seua carta de presentació per a ser alcalde d’Alcoi, queda més que clar que l’única opció de futur per a aquesta ciutat és la de votar al Partit Socialista, és votar a Toni Francés.

MÉS
NOTÍCIES

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | POLÍTICA DE COOKIES 

Copyright © 2023 + Desarrollat per VisualCrea Studio

Scroll al inicio
Ir al contenido